Harry Kuijpers

Harry Kuijpers

Arbeidshygiënist

  • 06 2714 1310
  • harry.kuijpers@arboplaats.nl

Een arbeidshygiënist is gespecialiseerd in de chemische, biologische, fysische en fysieke gezondheidsrisico’s. Mijn passie voor deze onderwerpen is ontstaan toen ik zelf mijn eerste werkervaring opdeed in operationele werkzaamheden in bijv. bouw, logistiek en assemblage. Na mijn studies Chemische Technologie & Maatschappij en Personeel & Arbeid ben ik als arbo- en milieu coördinator gaan werken in de Metaal Electro. Vervolgens heb ik dezelfde functies uitgevoerd in de zorg, logistiek en defensie en daarbij heb ik de bachelor Natuur- milieu wetenschappen (major gezondheid) en de Leergang Arbeidshygiëne afgerond. Ik ben sinds 2012 actief als voorzitter van de NVvA contactgroep gezondheidszorg. Als gecertificeerd arbeidshygiënist kan ik de gezondheidsrisico’s systematisch onderzoeken en met een goede onderbouwing maatregelen adviseren.

Bij Arboplaats begeleid ik bedrijven bij de implementatie van MijnRIE en draag ik bij aan het ontwikkelen van de tool voor nieuwe sectoren en verdere integratie met psychosociale aspecten in samenwerking met de A&O collega’s. 

In mijn vrije tijd hou ik van samen eten, muziek maken en zingen in een koor, salsa dansen en meehelpen bij allerlei projecten,  in bijv. ontwikkelingswerk, festivals.