Patty Peeters

Patty Peeters

Arbeids- en Organisatiepsycholoog

Na het volgen van mijn opleiding Positive Organisational Psychology aan de Erasmus Universiteit, was voor mij één ding zeker: mijn passie ligt in het optimaliseren van de werkomgeving van mensen. Naar mijn idee vormt een goede werkomgeving één van de belangrijkste factoren van het leven, aangezien wij hier een groot deel van bestaan doorbrengen. De overgang naar Arboplaats was voor mij dus een logische stap.

De kracht van Arboplaats ligt naar mijn inziens in de innovatiegerichtheid, focus op praktijk en focus op verbetering. Arboplaats biedt een zeer geschikt hulpmiddel om de duurzame inzetbaarheid en kwaliteit van het arbeidsleven te verbeteren. Daarnaast bied Arboplaats aan mij als jong professional een goede ontwikkelomgeving, waarin mogelijkheden ongekend zijn. Tezamen als team zetten wij ons iedere dag in om onze tools te innoveren en kwalitatief naar een hoger niveau te brengen om  zo een optimale dienstverlening te waarborgen en impact te generen.

Wanneer ik mij niet inzet voor Arboplaats, vind ik het leuk om diverse nieuwe activiteiten uit te proberen. Hierbij kun je denken aan Aarial Hoop, roeien, zeilen, dansen, sporten en veel meer. Daarnaast kan ik mijzelf omschrijven als een familie mens en kan ik genieten van zowel de stad als de natuur.