MijnRIE

Mijn RI&E

Mijn RI&E © is een innovatief digitaal risico-inventarisatie en evaluatie instrument. Het primaire doel van Mijn RI&E is om werkgevers en werknemers op een overzichtelijke manier praktische tips en ideeën te geven om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Het is een dynamisch instrument wat de focus legt op de oplossingen in plaats van de problemen.


Mijn RI&E – risico’s op extrusie-afdeling

Mijn RI&E – beheersmaatregelen voor fysieke belasting

Mijn RI&E focust zich alleen op de prioritaire risico’s en richt zich daarbij op de oplossingen in plaats van de problemen. Hierdoor blijft het verbeteren van arbeidsomstandigheden een overzichtelijke taak. Het digitale instrument met een helder dashboard maakt het in één oogopslag mogelijk te zien wat er moet gebeuren en stelt je automatisch op de hoogte als er iets moet gebeuren. Dit maakt van Mijn RI&E een gebruiksvriendelijk instrument.

Gevaarlijke Stoffen

Inspectie SZW vraagt van u dat u uw gevaarlijke stoffen inventariseert. Wat de Inspectie van u vraagt staat in hun vierstappenplan. Maar dat opzetten en uitvoeren kost u veel tijd.

Arboplaats heeft in samenwerking met NRK, Akzo Nobel en VVVF een nieuwe aanpak ontwikkeld voor het inventariseren van gevaarlijke stoffen die u niet alleen veel tijd bespaart, maar ook veel dichter staat bij uw manier van werken: minder papierwerk, meer resultaat.

Met deze aanpak is bovendien een abonnement op Stoffenmanager niet (meer) nodig. Wij kiezen als aanpak dat de nadruk bij het werken met gevaarlijke stoffen ligt bij het beschermen van uw medewerkers. Niet op de administratie van uw stoffen.

Contact

Huib Arts
  • huib.arts@arboplaats.nl
  • 06 19194818
Adres
  • Voorwillenseweg 18
  • 2806 ZG Gouda